Τοποθεσία Studios Herih

Τα Studios Herih βρίσκονται στη Σκάλα Ποταμιάς στη Θάσο, λίγα μέτρα μόλις από την παραλία και τα κρυστάλλινα νερά. Η Σκάλα Ποταμιάς είναι ένας δημοφιλής προορισμός και πόλος έλξης για τους τουρίστες. Η Σκάλα Ποταμιάς και η Χρυσή Αμμουδιά μοιράζονται τη διασημότερη παραλία της Θάσου, γνωστή για τη χρυσή άμμο και τα ρηχά νερά της. Στη Σκάλα Ποταμιάς θα βρείτε πολλές ταβέρνες, καφετέριες, οργανωμένες παραλίες, μπαρ και μαγαζιά με σουβενίρ. Το mini market μας θα σας παρέχει επίσης όλα τα απαραίτητα αγαθά, όπως φαγητό, ποτά ή και εξοπλισμό παραλίας.

Η Σκάλα Ποταμιάς βρίσκεται μόλις σε απόσταση 15 λεπτών με το αυτοκίνητο από το Λιμένα, την πρωτεύουσα του νησιού. Ο Λιμένας είναι επίσης το κύριο λιμάνι του νησιού με μεγάλο αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Εκεί θα βρείτε το αρχαιολογικό μουσείο, το Αρχαίο Θέατρο και την Ακρόπολη του Λιμένα, καθώς επίσης και πολλά άλλα αρχαιολογικά ευρήματα. Στο Λιμένα μπορείτε επίσης να διασκεδάσετε στην πληθώρα ταβερνών ή και μπαρ, καθώς να περιπλανηθείτε και στα μαγαζιά για ρουχισμό ή και σουβενίρ.

Πώς να φτάσετε στη Θάσο

Το λιμάνι του Λιμένα συνδέεται με το λιμάνι της Κεραμωτής, με τα ferry boats να αναχωρούν και να φτάνουν στο νησί περίπου κάθε 30 λεπτά μέχρι το βράδυ κατά τη θερινή περίοδο. Στη Θάσο υπάρχει και δεύτερη ακτοπλοϊκή γραμμή, που συνδέει το λιμάνι του Πρίνου με την Καβάλα, με τα ferry boats να αναχωρούν και να έχουν άφιξη περίπου κάθε 2 ώρες μέχρι το απόγευμα, κατά τη θερινή περίοδο.

Μπορείτε επίσης να φτάσετε στη Θάσο αεροπορικώς, καθώς το αεροδρόμιο της Καβάλας πραγματοποιεί πτήσεις καθημερινά από Αθήνα, και κατά τη χειμερινή και κατά τη θερινή περίοδο. Τους καλοκαιρινούς μήνες, επίσης, πραγματοποιούνται καθημερινές πτήσεις από πολλά σημεία της Ευρώπης στο Αεροδρόμιο Καβάλας. Έπειτα, επιβιβάζεστε στο πλοίο από την Κεραμωτή, με διάρκεια δρομολογίου σχεδόν 40 λεπτά.